Tikklok Vemichron NTA 960

Serie 960 Terminal voor Tijdregistratie Het tijdloze design staat in relatie met een uitstekende service en comfort, eenvoudig in de bediening, zeker en snel in het capteren van de aan-en afwezigheden van de werknemers en het ter beschikking stellen van alle informatie zoals urenregistratie, restvakantie en individuele tekstberichten. Door het gebruik van de nieuwste algoritmes…

Lees meer

Tikklok Vemichron TM 920

De Efficiënte prikklok TM920 Eén tikklok voor al het werk. De TM 920 elektronische prikklok heeft een compact ontwerp met hoogwaardige technologie die voldoet aan de moderne eisen van tijdregistratie. De prikklok biedt kwaliteitsvolle en betrouw-bare prestaties. TIK VEM 920TM nl Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Lees meer

Tikklok Vemichron TS 350

De Efficiënte Stempelklok TS350 Datum en tijd stempel. Een vooruitstrevende Tijd/Datum/nummer printer. Door middel van gebruiksvriendelijke toetsen kan u de klok instellen in geen tijd in de door u gewenste modus. TIK VEM 350TS nl Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Lees meer